Transportbur för katt bäst i test 2021 – hitta bästa transportburen här!

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för granngarden.se, doggie.se, zooplus.se, vetzoo.se, animail.se, kattkompaniet.se, supercat.se, amazon.se, apohem.se, apoteket.se, meds.se.

1. Catit Cabrio2. Maxima3. Sherpa
Catit Cabrio Transportbur bästa transportburar för kattTransportväska MaximaSherpa Original Deluxe
Se priset här! Se priset här! Se priset här!

Att transportera en katt kan antingen vara oerhört lätt eller extremt svårt beroende på hur samarbetsvillig din fyrbenta älskling är. Medan vissa katter sitter lugnt och snällt blir andra helt vansinniga och gör allt i sin makt för att ta sig ut från sin bur. Därför är det viktigt att den är tålig och hållfast även för den skickligaste utbrytarkissen. Andra faktorer som spelar roll vid bedömandet av vilken transportbur för katt som är bäst i test är vad dess huvudsyfte är, exempelvis flygresa eller turer till veterinären, samt hur stor missen är.

Att transportera en katt kan antingen vara oerhört lätt eller extremt svårt beroende på hur samarbetsvillig din fyrbenta älskling är. Medan vissa katter sitter lugnt och snällt blir andra helt vansinniga och gör allt i sin makt för att ta sig ut från sin bur. Därför är det viktigt att den är tålig och hållfast även för den skickligaste utbrytarkissen. Andra faktorer som spelar roll vid bedömandet av vilken transportbur för katt som är bäst i test är vad dess huvudsyfte är, exempelvis flygresa eller turer till veterinären, samt hur stor missen är.

När du ska välja en transportbur bör du också fundera på hur du vill bära den. Räcker det med ett enkelt handtag eller vill du kunna bära den över axeln? Behöver du ha båda händerna fria?

Hur katten kommer in i buren spelar också roll då en snäll och lydig katt inte har något emot att bli satt i den medan en vilding kanske måste fångas eller luras in. För många djurägare är också designen och färgen viktig. Allt det här tas med i beräkningen vid val av vilken transportbur för katt som är bäst i test och om buren har något unikt kommer det också att nämnas.

I den här listan med transportburar för katter som är bäst i test hittar du ett stort och varierat utbud av modeller. Medan vissa klarar av alla transportformer är andra mer specifikt utformade för exempelvis veterinärbesök eller bilresor. Alla kunder har olika behov och mycket beror även på kattens temperament och storlek, liksom ägarens kapacitet att bära buren.

Följande modeller kommer här beskrivas och bedömas, placerade i rangordning där ettan är den bästa produkten. Det är värt att notera att alla burar i listan är av god kvalitet men att vissa är så väl genomtänkta eller har så bra finesser att de hamnat på en högre placering.

Topp 10 bästa transportburar för katt 2021

1. Catit Cabrio Transportbur

Catit Cabrio Transportbur bästa transportburar för katt

En av de mest ambitiösa transportburarna för katter och mindre hundar som har många funktioner och genomtänkta tillämpningar i sitt utförande. Det här är en bur som designats av en individ med erfarenhet av resor med alla möjliga slags personligheter! För det första så kan katten placeras i buren på två olika sätt, antingen den ”klassiska” vägen genom en lucka på framsidan eller genom att öppna hela buren från taket och resolut sätta ner missen. Det gör att det mest ovilliga katt kan transporteras utan att ett större blodbad behöver äga rum.

Vidare är den här buren väl ventilerad och har luftgaller runtom så att ägaren aldrig behöver oroa sig för att någon sida ska täppas till av misstag. Botten är gjort av ett halksäkert material så att katten sitter säkert och den har upphöjda ”räfflor” som låter eventuellt urin rinna bort om det händer en liten olycka under transporten. Buren kommer också med en dubbelskål som kan fyllas på utifrån och en bärrem. Den tar djur upp till 11.3 kg, vilket gör att både heffaklump-katter och mindre hundar kan färdas i buren, och den är tillverkad i grå och blå plast med en vit ram runt framsidan.

Catit Cabrio transportbur lämpar sig både för resor och veterinärbesök med sin gedigna design och praktiska funktioner. Om du ska flyga kan den däremot vara lite för stor för kabinen och därför bör du alltid kolla med ditt flygbolag vilka dimensioner som är tillåtna.

Se Priset Här!

2. Transportväska Maxima

Transportväska Maxima

Om det är någon transportbur för katter som passar lika bra för veterinärbesök som väska på Milanos modevisningar så är det Maxima. Med sin snygga design och många praktiska funktioner har den en garanterad plats i toppen på listor över transportburar för katter som är bäst i test och den kommer inte göra dig besviken. Visst kostar den lite extra men den är värd vartenda öre!

Katter är som bekant inte världens mest fogliga djur och därför är den här väskan försedd med öppningar både på framsidan och i taket. På så sätt kan du enkelt släppa ner katten uppifrån, vilket brukar vara det bästa sättet att få i en motstridig misse. När katten väl har kommit in har den en skön, vadderad dyna att ligga på och om du misstänker att den kommer göra allt för att fly kan du fästa ett inbyggt koppel på insidan för att ha dubbel säkerhet. Väskan kan bäras både över axeln och med handtag och det finns en ficka där du kan försvara godbitar eller en mindre leksak – ett smart sätt att snabbt bli förlåten på under eller efter transporten!

Allt det här är naturligtvis mycket bra, men det som tar denna transportbur till nästa nivå är dess fiffiga egenskap att kunna fällas ut på den ena sidan. Genom att öppna draglåset som håller fast det extra utrymmet kan du göra väskan dubbelt så stor på ett par sekunder. Det här är suveränt om du ska på en längre resa och vill att din katt ska kunna sträcka på benen lite då och då, och kommer att garanterat uppskattas av din kisse. Avslutningsvis kommer matte eller husse också känna sig som en kunglighet med denna elegant designade väska, vilket är som sig bör då det ju är en liten prins eller prinsessa som färdas i den.

Se Priset Här!

3. Sherpa Original Deluxe

Sherpa Original DeluxeSherpa Original Deluxe

Sherpa Original Deluxe är en fantastisk kombination av transportbur och väska som är designad för flera användningsområden. Den är godkänd för flygtransport men är också hopfällbar och kan därför enkelt förvaras även i de minsta hem. Tack vare möjligheterna att öppna buren både fram- och uppifrån är det enkelt att få i även motsträviga katter, och den har ett flertal fiffiga funktioner som vadderade bärremmar, fickor för godsaker, bra ventilering och en skön liggdyna. Det gör att den här transbortburen både är lätt att färdas med och bekväm för dess passagerare och hamnar därmed högt på listan över transportburar för katt som är bäst i test.

Buren är ventilerad med nättyg och har öppningar som möjliggör det att spänna fast den i bilen eller på flygplanet. Med rätt rem kan du även fästa buren på ditt bagage, vilket särskilt passar den som reser på egen hand. Sherpa Original Deluxe kommer i flera storlekar och passar därför små som stora. Tänk alltid på att kolla med ditt flygbolag vilka dimensioner som godkänns innan du bestämmer vilken modell du vill ha. Det här är inte det billigaste alternativet men hamnar högt på listan över de transportburar för katter som är bäst i test eftersom den är så väl genomtänkt för både bärare och passagerare.

Se Priset Här!

4. Trixie Tinos Transportbur

Trixie Tinos Transportbur

Trots att det här är en av de billigaste transportburarna hamnar den högt på listan över transportburar för katter som är bäst i test tack vare sin enkla och funktionella design. Trixie Tinos är en bur som lämpar sig för både resor och veterinärbesök och tar djur som väger upp till 6kg. Insidan är försedd med en halksäker botten som gör transporten bekväm och det är möjligt att spänna fast den i bilen med hjälp av särskilda öppningar. Tack vare sin mindre storlek är det lätt att bära den här buren genom att hålla i dess handtag men det går också att skaffa en axelrem åt den.

Denna bur lämpar sig däremot mindre för katter som inte är samarbetsvilliga. Trots att framluckan kan öppnas både till höger och vänster måste djuret dock igenom den för att komma in, och det är inte det enklaste om det stretas åt alla håll. Det går att ta bort överdelen men det är framförallt i förvaringssyfte så att burens storlek kan minimeras och inte för att snabbt fånga en ovillig passagerare. Har du däremot en snäll och lugn kisse är den här buren allt du behöver för en smidig och bekväm transport. Ett ekonomiskt och bra alternativ på listan över transportburar för katter som är bäst i test.

Se Priset Här!

5. Curver Transportbur

Curver Transportbur

En transportbur i lite annorlunda design då den är utformad som en gammaldags, ädel rottingkorg och bärs i ett stort handtag med handen eller runt armvecket. Buren öppnas genom en stor lucka i taket och lämpar sig därför mycket väl för katter som inte är så pigga på att bli instoppade. Förutom den stora luckan finns det också en mindre där du kan sticka in handen för att ge lite godis eller lugnande klappar, utan att katten kan smita. Alltid uppskattat av både katter som ägare! Dessutom finns det ett extra låssystem för att du ska vara på den säkra sidan. Plasten som buren är tillverkad i är stabil och gedigen, och den är försedd med öppningar så att den kan spännas fast med bilbälte under resorna.

Curver transportbur kan ta katter som väger upp till 10 kg och den har ett bra ventilationssystem som gör att det alltid finns frisk luft. Katten kan titta ut genom springorna och med dess unika design lämpar buren sig för alla transportmedel, inklusive flyg och cykelturer. Vill du ha en transportbur för katt som är bäst i test men som samtidigt är lite annorlunda är det här en bra modell för dig och som ger en kul, tidlös känsla.

Se Priset Här!

6. Easy Go Vikbar Transportbur

Easy Go Vikbar Transportbur

Om du ska transportera ditt djur utan att det finns risk för att buren utsätts för yttre slag eller tryck är en mjuk, vikbar modell mycket smart. Easy Go är ett av de bästa alternativen i den här kategorin då buren ar tillverkad av tåligt polyester som både håller formen och är lätt att tvätta samtidigt som den är mjuk och bekväm. Dessutom har den en skön fleecekudde och många katter tycker att den här transportburen är så behaglig att de använder den som sovkoja i hemmet! Det ger Easy Go en självklar plats på listan över transportburar för katter som är bäst i test och ett val du inte kommer ångra.

Genom att vara försedd med en metallram och metallstavar utmed sidorna är den här tygburen tillräckligt stabil för att kunna stå upprätt på egen hand men den kan också vikas ihop för förvaring. Du bär den genom ett enkelt handtag och den har nätfönster på sidorna försedda med tygluckor, vilket gör det lätt att öppna och stänga dem. Öppningen på framsidan består av en nätdörr med dragkedja, vilket innebär att det här är en transportbur för katter som inte krånglar allt för mycket. Kommer i tre storlekar för både små och stora husdjur.

Se Priset Här!

7. Shiva Ryggsäck

Shiva Ryggsäck

Det har blivit allt populärare med ryggsäckar att bära katter i och under de senaste åren har det kommit ett flertal bra och praktiska modeller. Fördelen med en ryggsäck är naturligtvis att du får händerna fria och blir mindre belastad och därför är det här ett utomordentligt alternativ för resor, särskilt om de ska ske på egen hand. Shiva hamnar inte bara på listan över transportburar för katter som är bäst i test då den är en ryggsäck, utan också eftersom den är ett extra smart alternativ då den även kan användas som bärväska. Det för den här modellen mycket anpassningsbar för olika tillfällen och den är till och med lämplig för nattliga promenader då den är försedd med reflexer.

Som med så många andra transportväskor för katter är det här en modell som kräver en relativt samarbetsvillig misse, men den har två ingångar – uppe och på sidan – som underlättar något. Den är också utrustad med ett koppel på insidan som är särskilt utmärkt om du har en katt som gärna smiter vid första bästa tillfälle. Väskan tar djur som väger upp till 8kg och dess axelremmar är justerbara för att vara så bekväma för dig som möjligt.

Se Priset Här!

8. Trixie Capri Transportbur

Trixie Capri Transportbur

Anledningen till att det här är en transportbur för katt på bäst i test listan är att den har en unik design som lämpar sig särskilt för icke samarbetsvilliga katter som måste gå på regelbundna veterinärbesök eller helt enkelt vägrar att gå in i en vanlig bur. Buren är utformad som en stor låda, inte olikt en förvaringslåda i plast, och har ett stort lock på toppen som är lätt att öppna och stänga. Det gör att din lilla gremlin kan ”släppas ner” i buren utan några problem, hur mycket den än protesterar. Din katt tycker självfallet att den här transportburen är den sämsta uppfinningen någonsin, men för dig som husse eller matte kan den komma som en skänk från ovan!

Förutom den mycket praktiska utformningen är det här också en bur som kan bäras lätt med en axelrem eller genom att du håller i lockets handtag. Ventilationen är bra så att det kommer in ordentligt med luft och buren är mycket enkel att rengöra. Den är dock tillverkad för mindre djur på upp till 5kg. Det här är en bur som är populär bland dem som gärna har två varianter för sina katter, exempelvis en väska för resor och en transportbur för veterinären.

Se Priset Här!

9. Catit White Tiger Voyageur

Catit White Tiger Voyageur

En ganska klassisk transportbur för katt på vår bäst i test topplista som har allt som behövs för att färden ska bli så behaglig och trygg som möjligt. Tillverkad i vit plast består den här buren av ett stabilt material som klarar av lättare stötar, och den håller katten inne med en säker och välgjord gallerdörr. Det finns också en mindre lucka som låter dig klappa eller ge katten en liten muta under färden, och du bär buren genom ett handtag på taket. I golvet finns en uppsamlingsränna om katten skulle kissa under färdens lopp, och tack vare det är det mycket lätt att rengöra buren.

Bland den här burens funktioner hittas en liten överraskning som är ganska unik: en dubbelskål som förvaras i dess tak och som lätt kan tas loss så att katten kan äta och dricka emellanåt. Även utformningen är värd att nämna då den går i tigermönster och har ett luftgaller format som en kattsiluett – särskilt uppskattat bland barn och kattägare som gillar design. En bra och billig bur som gör det den lovar.

Se Priset Här!

10. Ferplast Atlas Biltransportbur

Ferplast Atlas Biltransportbur

När du transporterar din katt i bil är det viktigt att buren både kan spännas fast ordentligt och att den är bekväm för katten att vistas i. Den här buren är särskilt designad för just detta och gör bilresan inte bara möjlig utan också säker och trygg. Till skillnad från många andra transportburar för katt på bäst i test listan är den här modellen ganska annorlunda designad.

Först och främst är den inte avlång utan snarare fyrkantig, och öppningen är utrustad med en tvåvägsskjutdörr på den breda sidan istället för den smala kortändan. Vid behov kan dörrarna tas bort och då blir buren en mysig koja istället för en transportbur. Ska du till exempel bo på hotell har katten med andra ord fått med sig sin säng på kuppen!

När du sätter den här buren i bilen har din katt en stor öppning framför sig där den kan se och höra allt. Är din katt trygg av sig kommer den uppskatta det mycket men om den blir ängslig vid resor kan du täcka för framsidan utan att det förhindrar ventilationen då buren har öppningar även på sidorna. Buren har också fack för godsaker och du kan enkelt lägga in en liten sittdyna för optimal komfort.

Se Priset Här!

Köpguide för transportbur för katt

Vid val av transportbur för katt är det mycket att ta med i beräkningen. Trots att din katt så klart är finast i hela världen så är det inte helt säkert att den är särskilt pigg på att resa, och saker som dess storlek och vilken typ av resor du ska göra är viktiga faktorer när du ska välja. Katter är säregna små varelser och det är omöjligt att i förväg veta hur din pälsbebis kommer att reagera inför buren. Till och med den mest trygga och gosiga missen kan bli ett monster om den inte vill färdas i bur!

Hur väldesignad och säker en bur än är så bör du aldrig underskatta din katts förmåga att bryta sig ut vid första bästa tillfälle. Det handlar inte alltid om att få i katten utan även att ta ut den och om du har en extra rymningsbenägen misse kan det vara en god idé att välja en modell med ett koppel på insidan. På listan över de transportburar för katt som är bäst i test kan du se vilka varianter som har koppel, extra säkra lås eller olika öppningar för optimal hantering.

Det är också viktigt att du tar dig själv med i beräkningen. Räcker det med ett enkelt grepphandtag på burens tak eller vill du ha en ryggsäck då du behöver avlastning eller fria händer? Din plånbok spelar också stor roll, och det är därför som de här nämnda transportburarna för katter som anses bäst i test kommer i olika prisklasser. Som du kan se finns det bra budgetmodeller redan i toppen på listan, liksom dyrare varianter för dig som prioriterar snygg design vid sidan av praktikalitet.

Flera av modellerna som här presenteras om transportburar för katter som är bäst i test kommer i olika storlekar. Om du velar mellan en mindre eller en större modell kan det vara bra att veta att osäkra katter ofta känner sig tryggare i små utrymmen medan lugna missar gärna sträcker ut på sig under resans lopp. Som alltid gäller det att hitta en bra balans mellan det rent praktiska och kissekattens personlighet.

Vanliga frågor kring transportbur för katt

Alla burar i listan med transportburar för katter som är bäst i test är av god kvalitet men det finns ända en hel del faktorer att tänka på. Det viktigaste är att du hittar det som passar dig och din katt. Här kan du läsa några vanliga frågor som har med ämnet att göra som förhoppningsvis kan vara hjälpsamma.

1. Plast eller tygbur?

Eftersom det finns så många modeller och material kan det vara lite svårt att bestämma vilken bur som är allra bäst. Ett beslut som bör fattas är huruvida buren ska vara tillverkad av hårdplast eller mjukare material. Båda varianterna har för och nackdelar och det är upp till dig att bestämma vad du vill prioritera. Av förklarliga skäl är till exempel tygburar skönare för katten att ligga i och de väger dessutom mycket mindre. Å andra sidan är de känsligare och får absolut inte ta emot knuffar eller stötar. En plastbur är mer robust och stabil och skyddar därför sin passagerare mycket bättre. Däremot behöver de extra madrasser för att bli sköna och de kan väga ganska mycket. Har du en mindre katt kanske det inte är ett så stort problem men om du har en liten rultig katt på åtta kilo kan en bur som väger mycket bli väldigt jobbig att kånka på.

2. Hjälp! min katt vägrar – hur får jag in den i buren?

Ett av de absolut vanligaste problemen med att färdas med katt är att den helt enkelt vägrar att gå in i den. En katt som stretar emot är i princip omöjlig att stoppa in, och därför är det viktigt att ni tränar tillsammans under en rejäl tid innan avresedatumet. Se till att skaffa buren i god tid och att du lär dig alla dess funktioner, särskilt hur du öppnar och stänger den snabbt, och låt katten vänja sig vid att vistas i den. Du kan till exempel mata din katt i buren under en tid, eller kanske låta den stå framme i vardagsrummet som en mysig koja. En bur får aldrig användas som ett straff utan ska istället förknippas med godsaker och nöje och särskilt katter kräver extra mycket tålamod.

Om det ändå skulle vara så att din katt sonika vägrar och det inte finns någon tid att ödsla är det bästa sättet att ”släppa ner” katten i buren. Har du en bur med taköppning är det mycket enkelt, medan en långsmal bur med enbart en gallerdörr på framsidan kan sättas mellan dina ben med öppningen uppåt. Ta upp din katt snabbt och ”tappa” den i buren; med allra största sannolikhet kommer den att landa i den men sedan genast vilja fly så det gäller att du är snabb med att stänga till. Har du en katt som blir så stressad av att färdas i bur att den börjar gnaga på gallret kan en modell med taklock eller nätdörr vara att föredra framför en metallgrind.

3. Bör buren vara öppen eller täckt?

Beroende på din katts personlighet är det viktigt att du är lyhörd på dess reaktioner när den befinner sig i buren. Alla modeller i listan med transportbur för katt som är bäst i test har god ventilation och möjligheter att titta ut, men det är inte alla katter som uppskattar resan och vill se vad som händer därute. Medan vissa av modellerna har inbyggda luckor eller möjligheter att täcka ”fönstren” med tygstycken kan du täcka andra med hjälp av en handduk eller en t-shirt. När katter inte kan se ut reagerar de ofta först med oro och stress men så småningom går de in i en slags dvala och blir lugnare om det är mörkt och ombonat. Se dock alltid till att minst ett av ventilationspartierna är öppna så att frisk luft kan komma in hela tiden och ska du göra en längre resa är det viktigt att katten har tillgång till friskt vatten.

4. Ska buren vara hal inuti?

Plastburar är nästan alltid hala på insidan med undantag för vissa modeller som har räfflad yta. I listan över transportburar för katter som är bäst i test kan du se att många av burarna antingen har en madrass inkluderad eller möjlighet att köpa till en dyna. Det kan synas som en självklarhet att din lilla älskling inte ska behöva halka omkring inne i buren men det finns ett undantag: veterinärunderökningar. Vissa katter är nämligen så rädda för veterinärerna att de kan klamra sig fast i en bur till så milda grad att de är omöjliga att få ut. Har buren en vadderad insida blir det här alltså ett stort problem, medan en hal bur med en eventuell löstagbar dyna eller matta är mycket enklare. Vissa kattägare föredrar att resa med vadderade burar men skaffar också en billigare plastbur för besök till veterinären så att olika behov vid olika tillfällen kan uppfyllas.

5. Är buren tillåten på planet?

Om din katt ska färdas med dig i kabinen är det mycket viktigt att du kollar med ditt flygbolag vilka transportburar som är godkända, annars kan du bli vägrad att gå ombord. Tyvärr finns det inga standardregler som gäller för alla bolag utan istället har vart och ett sina egna kriterier. Över lag brukar långsmala burar föredras, gärna i ett följsamt material snarare än i hårdplast. Har du inte rest med din katt på länge kan gamla regler också ha ändrats, så dubbelkolla alltid inför flygresan.

6. Kan jag transportera två katter i samma bur?

Har du fler än en katt kanske du funderar på att investera i en större modell och sedan låta kissingarna samsas i en och samma bur. Några av modellerna i listan över transportburar för katter som är bäst i test är definitivt stora nog för att rymma två vuxna djur, så länge de är av normal storlek. Faktum är att vissa flygbolag tillåter att du tar med dig två katter så länge de inte väger mer än 10kg tillsammans och kan färdas ihop.

Det som avgör huruvida katter kan resa ihop eller inte beror dels på hur goda vänner de är, dels på hur lugna de är när de befinner sig i bur. En katt som får panik i bur kan attackera sin kompis, och då har du ett riktigt stort problem på nacken. Testa alltid att sätta katterna tillsammans under kortare stunder för att se hur de reagerar, och fatta ditt beslut därefter.

7. Hur länge håller en transportbur?

Tar du bara väl hand om din bur kan den vara under en katts hela livstid. Se till att den alltid är ren och att du förvarar den på en plats där den inte utsätts för fukt så har du den i många år framöver. Vissa transportburar har utbytbara delar, till exempel metallgrindar för ingången, remmar att bära i och madrasser att ligga på.

8. Finns det accessoarer för kattburar?

Det korta svaret på den frågan är ja. I och med att folk reser mycket har behovet av så komfortabla och säkra resor för deras husdjur som möjligt ökat, och med det har antalet tillbehör också blivit fler. Bärremmar hör till de allra vanligaste tillbehören, tillsammans med skålar och liggdynor, och det finns allt från enkla modeller till rosa moln med glitter på. Då många tycker att det är roligt att fota sina fyrbenta vänner och lägga ut bilderna i sociala medier har det också blivit populärt med roliga stickers att sätta på burarna som egentligen inte fyller någon funktion men är kul att titta på. Vem har sagt att bara bilar kan pimpas?

9. Kan jag ge min katt lugnande medel inför resan?

Eftersom många katter blir stressade av att resa i bur är det en god idé att ge den tillgång till lugnande medel utan att det nödvändigtvis handlar om rena medikament. Det finns till exempel sprayer som innehåller feromoner som ger katten känslor av välbehag och lugnande droppar framställda på naturliga ämnen. Vissa katter blir lätt åksjuka, precis som människor, och det kan också avhjälpas med olika medel. Rådgör alltid med din veterinär inför resan.

Summering

Kriterierna för vilken transportbur för katt som är bäst i test är många och varierade och anledningen till att några av modellerna får extra höga betyg är att de är väl genomtänkta, enkla att använda och mångsidiga. Det kommer hela tiden nya varianter och det som är viktigast är att du får den bur som du tycker passar dig och din katt allra bäst. Listan innehåller endast bra modeller och därför behöver du inte oroa dig för att välja helt fel, däremot betraktas visa burar som bättre då de fyller många funktioner och är smart designade. Med rätt bur kan du och din älskade lilla vän se fram emot trygga och bekväma resor tillsammans.

Vårt test har genomförts av flertalet personer, genom att ställa produkternas specifikationer, innehåll och funktioner mot varandra. Målet är att ge en transparent bild om den bästa produkten. I vissa fall har vi även testat den fysiska produkterna om detta anses vara relevant.

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *